Kuhu minna

Teisipäev, 14. detsember

KINO
Divas kl 16.30 ja kl 18.45 animafilm Mina, supervaras. Pilet 50 kr.

KONTSERT
Kuressaare Laurentiuse kirikus kl 19 heategevuskontsert laste ja naiste varjupaiga toetuseks. Esinevad Saaremaa meeskoor SÜM ja EELK Kuressaare Laurentiuse koguduse segakoor Sauer. Dirigendid Mari Ausmees ja Ester Soe, organist Rita Naaber, kaastegevad Linda Lapp, Kärt Männa ja Kuressaare muusikakooli sümfoniettorkester, dirigent Matis Männa. Kontsert on tasuta. Oodatud on annetused varjupaiga heaks.

ÜRITUS
Saaremaa ühisgümnaasiumi aulas kl 20.30 nostalgiaõhtu “Maailm toimub ise”. Mõtisklusi lastest, armastusest, perest ja lahkunud hingedest kuulete Kreveralt ja Kreputlastelt; muusikalisi vahepalu külalisesinejatelt. Sissepääs tasuta.

TEATER
Kuressaare Linnateatris jõulumeeleolukas teatriretk lastele koos etendusega “Soovilaegas”. Ettetellimisega etendus gruppidele!

Kolmapäev, 15. detsember

KINO
Divas kl 16.30 ja kl 18.45 animafilm Mina, supervaras. Pilet 50 kr.

TEATER
Kuressaare Linnateatris kl 12–14 ja kl 16–18 jõulumeeleolukas teatriretk lastele koos etendusega “Soovilaegas”. Ettetellimisega etendus gruppidele!
Kuressaare linnuse kapiitlisaalis kl 15 kogupereetendus “Enne pidu”.

ÜRITUS
Orissaare kultuurimajas kl 17.30 Orissaare Ajaloo Toimkonna avaüritus. Külalisena esineb mereajaloolane Bruno Pao. Kavas: 1. Ettekanne Orissaare ajaloost – Bruno Pao (ettekanne, mille ta pidas, kui president Lennart Meri külastas esimest korda Orissaaret); 2. Pärimused Orissaare mõisa kohta – Viivi Eist; 3. Orissaare vanadel kaartidel – näidatakse, milline nägi Orissaare piirkond välja vanadel kaartidel ja esitletakse muidki toimkonna põnevaid leide (seni avaldamata fotosid jne). Üritusele on oodatud kõik huvilised! On ka võimalik liituda Orissaare Ajaloo Toimkonnaga. Täpsema ülevaade Orissaare Ajaloo Toimkonnast saab internetist http://orissaareajalugu.blogspot.com/ .

ÜLESKUTSE
Saaremaa talendijaht kutsub osalema!
17. detsembril toimub klubis Privilege jällegi üks põnev ja humoorikas noorteüritus – SAAREMAA TALENDIJAHT.
Kui eelmisel aastal toimusid Saaremaa meistrivõistlused õhukitarri mängimises ja see oli äärmiselt populaarne noorte hulgas, siis sel aastal mõtlesime, et laiendame natukene võimalusi ja lavale saavad astuda kõik, kes ennast ühel või teisel alal andekaks peavad, rääkis Kuressaare noortekeskuse töötaja Taniel Vares. Eesmärgiks on anda andekatele noortele võimalus ennast ka teistele näidata, et julgustada neid esinema.
Mida siis laval teha võiks? Põhimõtteliselt on lubatud teha kõike, aga etteaste peab jääma hea maitse piiridesse ega tohi solvata teisi. Kuna mõnedel etteastetel võib olla vajalik teatud tehnika olemasolu, siis on soovitatav ennast kiiresti registreerida, kuna korraldajatel on see eeltöö vaja ära teha. Tasuks veel ära mainida, et esikoha auhind on 500 krooni.
Pidu algab kl 19 ja osalejatele on sissepääs tasuta, teistele 25 krooni. Registreerida saab telefonil 56 958 349 või e-mailil annika400@yahoo.com .

ÜRITUSE EELTEADE
Reedel, 17. detsembril Lümandas
kl 18.30 jõulutulede süütamine keskuse kuuskedel. Kultuurimajas vallavanema tervitus ja kontsert “Jõuluootus”. Esinevad: lasteaia- ja koolilapsed, Lümanda külakoor. Külla tulevad päkapikud.
Laupäeval, 18. detsembril Salme kultuurimajas kl 10 – 14 jõulumüügipäev.
Pühapäeval, 19. detsembril kl 11 jõululaulud Lümanda külakoori esituses Kihelkonna kirikus; kl 12.30 Mustjala kirikus.
Pühapäeval, 19. detsembril kl 15 Lümanda kirikus Lümanda külakoori jõulukontsert.
Pühapäeval, 19. detsembril Kuressaare lossi kapiitlisaalis kl 18 SÜGi noortekoori Kreedo ja luuleteatri Krevera kontsert-etendus “Jõuluks koju”. Pääse 25 krooni.
Teisipäeval 21.detsembril kl 18.30 Salme kultuurimajas Salme põhikooli “Jõulukontsert.”
Kolmapäeval  22.detsembril Salmel kl 13.30 väljasõit Memme-Taadi jõulupärastlõunale.
Neljapäeval 23.detsembril Salme kultuurimajas kl 21 jõulupidu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)