Minivuti etapi võitis Kuressaare PSV

Nädalavahetusel Kuressaare spordikeskuses mängitud Saaremaa minijalgpalli meistrivõistluste teisel etapil võidutses Kuressaare PSV, vahendab www.fckuressaare.ee.

Esimese etapi võitnud Kose pääses läbi raskuste 1 : 0 võiduga Lümanda Duubli üle poolfinaali, kuid kaotas seal mõneti üllatuslikult FC Taritule 0 : 1.
Veerandfinaalis JK Vurri alistanud Kuressaare PSV-l ei tekkinud kogu võistluspäeva jooksul suuri probleeme, kuna poolfinaalis oldi 4 : 0 üle Lümandast ja finaalis 3 : 0 FC Taritust.

Päeva suurima üllatuse pakkus eelmise etapi finalisti FC Salme totaalne lagunemine. Kui veerandfinaalis kaotati 2 : 4 Lümandale, siis vähemalt JK Vurri suudeti 3 : 1 võita. Kehvale päevale pani punkti Lümanda Duubel, kes salmekatest koguni nagu buldooseriga 7 : 1 üle sõitis. Meistrivõistluste üldseis on niisiis: 1. FC Kose 28 p; 2. FC Salme 22 p; 3. Kuressaare PSV 21 p; 4.–6. JK Vurr, Lümanda Duubel, FC Taritu 15 p; 7. Lümanda 8 p; 8.–9. Leisi, Smuuli 7 p.

Pärast teist etappi troonivad väravaküttide edetabelis Lümanda Duubli esindaja Sander Viira ja Kuressaare PSV mängija Amor Luup, kes mõlemad on kahe etapiga löönud 11 väravat. Meistrivõistluste viimane etapp, kus selgitatakse Saaremaa meister, mängitakse 8. ja 9. jaanuaril Kuressaare spordikeskuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 51 korda, sh täna 1)