Ametikoolis saab õppida ürtide kasutamist

Kuressaare ametikool korraldab järgmisel poolaastal kümme tasuta täienduskursust, mille hulgas on näiteks ürtide kasutamine toiduvalmistamisel ning mööbli ja puittoodete valmistamine.

“Info kursuste kohta on paar päeva kooli veebilehel üleval olnud ning tundub, et on inimesi, kes meie täienduskursusi juba teavad ja hindavad, sest mitmel kursusel on juba üle poolte kohtadest täis,” ütles ametikooli koolitusjuht Ade Sepp. “Populaarsed on näiteks pagarikoolitus väikeettevõtjatele ja maaturismiteenindus.”

Kursustel võivad osaleda kõik vähemalt 17-aastased isikud, kes parajasti kusagil ei õpi. Osaleda võivad ka töötud ja pensionärid. “Ürtide kasutamine toiduvalmistamisel ning mööbli ja puittoodete valmistamine on täiesti uued kursused, mida me pole varem teinud,“ märkis Sepp.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)