Kuhu minna

LAUPÄEV, 3. november

KINO
Divas kl 15 ja kl 17 “Kummi-Tarzan”. Estinfilm. Pilet 4 €.

ÜRITUS
Orissaare gümnaasiumis OG 66. sünnipäev ja vilistlas-õhtu. Kl 16 staadionil jalgpall (mehed), kl 17 spordihoones võrkpall (naised). Kl 18 väike kontsert. Kl 18.30 ümarlaud teemal “Mida saad sina teha oma kooli heaks?”. Tee, kohv, väiksed snäksid (võta ise miskit maitsvat kaasa). Mõnus jutuajamine, kuni teemasid jätkub.

Kuressaares Arensburgi hotellis Eesti allergialiidu Saaremaa ühenduse konverents “Tervis läbi teadmiste”.
Kl 10 annab Jane Kilumets ülevaate Eesti allergialiidu Saaremaa ühenduse tegevusest. Kl 10.15 räägib Berliini Charité kliiniku professor K. Ch. Bergman teemal “Mis on maailmas uut allergoloogias”. Kl 11.15–12 arutleb dr K. Julge Tartu ülikoolist teemal “Allergia – kas kogu eluks?”. Kl 12–13 räägib dr R. Wachter Saksa õietolmu uuringute instituudist elanikkonna teavitamisest õietolmu levikust õhus. Kl 13.30 räägib dr T. Seedre Tartu ülikoolist teemal “Allergia hambaravis”. Kl 14.15–15 annab Eesti keskkonnauuringute keskus ülevaate õhuseirest aastal 2012. Kl 15–15.45 räägib filosoofiadoktor L. Oja tervise arengu instituudist teemal “Liikumine – miks ja kuidas?”. Seminari lõpetab Saaremaa taastusraviarst Kaja Sepp teemaga “Keha ja meele koostöö”.
Osavõtust on soovitatav teatada Jane Kilumetsale aadressil janekilumets@hot.ee või telefonil 50 92 757. Konverents on tasuta.

Kuressaare muusikakoolis XI poiste Kuressaare keelpillifestival. Kontserdid kl 10, 11, 12, 13, 14, 15. Pidulik lõpetamine kl 17.

KONTSERT
Sadhu kohvikus kl 20 Silja Litvinova ja Rauno Oidram.

Kärla rahvamajas kl 18 Saare maakonna rahvamuusikute kontsert. Tasuta.

TANTS
Divas Kuressaare karikaturniiri afterparty. DJ Lillimägi.

Kodulinna lokaalis disko.

Kapteni kõrtsis ansambel Kontrast.

Club Privilege’is Russki Standart Original esitleb: Sexy lover.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses Kuressaare karikaturniir korvpallis 2012. Kl 18 Eesti I liiga võrkpallimeistrivõistlused: Saaremaa vs. Värska Originaal.

PÜHAPÄEV, 4. november

KINO
Divas kl 15 ja kl 17 “Kummi-Tarzan”. Estinfilm. Pilet 4 €.

KONTSERT
Kuressaare muusikakoolis kl 14 sõpruskontsert. Esinevad Laine Sepa õpilased ja pereansambel Jablotško Tverist.

SPORT
Orissaare spordihoones kl 10 Saaremaa KV II etapp koroona üksikmängus. SK Saare Mäng liikmed ja noored – 2 eurot, teistele – 3 eurot. Info tel 53 472 513, Taimo Antsaar.

ESMASPÄEV, 5. november

KINO
Diva suletud.

Kuressaare linnateatri Teatrikinos kl 18 “Eestlanna Pariisis”.
See on draama kahest eesti naisest Pariisis. Eesti väikelinnas elaval Annel (Laine Mägi) avaneb võimalus asuda tööle Pariisi, hooldades seal nõudlikku väliseesti vanaprouat Fridat (Jeanne Moreau). Üksildase suurilmadaami ja provintsist pärit lihtsa naise suhe muutub aga keerukaks ja peatselt ootavad neid ees sündmused, mis muudavad mõlema elu igaveseks.
Pilet 4/3 €.

TULEKUL

Kirjanike tuur “Eesti kirjanikud Eesti raamatukogudes”

Ka sel sügisel toimub traditsiooniline üle-eestiline kirjanike tuur “Eesti kirjanikud Eesti raamatukogudes”. Seekord juba üheksandat korda.

6.–9. novembrini sõidab mööda Eestimaad seitse kirjanike gruppi (kahes meeskonnas on neli liiget ja teistes kolm autorit). Kirjanikud räägivad raamatukogudes eesti kirjanduse hetkeseisust ja tulevikust ning tutvustavad ja esitavad oma loomingut.

Saaremaal kohtuvad kirjandushuvilistega Heiki Vilep, Helvi Jürisson ja Merca (Merle Jääger). 7. novembril kl 11 algab kohtumine Saare maakonna keskraamatukogu lugemissaalis ja samal päeval kl 16 ollakse Orissaare raamatukogus.
Kirjanike ringsõite korraldavad Eesti kirjanike liit, Eesti rahvusraamatukogu ja Eesti raamatukoguhoidjate ühing. Rohkem infot kirjanike kohta saab Saare maakonna keskraamatukogu kodulehelt www.skr.lib.ee.
Kõik huvilised on oodatud!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 167 korda, sh täna 1)