Peetri talu võõrustab külalisi ka talvel

Peetri talu võõrustab külalisi ka talvel

TOASOE OMAST KÄEST VÕTTA: Talveks on küttepuud varutud. Oleneb ilmast, kas perenaine Katrin Pihlas kannab tuppa ühe või mitu korvitäit halgusid. Foto: Aare Laine

Peetri turismitalu perenaine Katrin Pihlas sai üldsusele vahest rohkem tuntuks telesaate “Õhtusöök viiele” ühe osalejana. Tänavusel turismihooajal olid talu arvukamad välismaalastest külalised lätlased, kuigi enim võõrustas perenaine ikkagi kaasmaalasi.

Eelmisel telehooajal kostitas Katrin Pihlas oma talus konkurentideks olnud ettevõtjaid Priit Nurka ja Rainer Maripuud, talunik Marika Alesmaad ja endist Saare maavanema kohusetäitjat Hans Teivi.

Kuidas on üldse võimalik niisugusesse saatesse pääseda? “Meile helistati saate meeskonnast. Võtsime järelemõtlemiseks natuke aega. Kuna olime aga turismitaluna just toimetama hakanud, siis arvasime, et miks mitte. See ju meile tasuta reklaam,” mõtiskles saatest paljudele tuntuks saanud Katrin Pihlas.

Kodus kokandusega tegelevale talunikule saates osalemine meeldis. Katrini arvates läks kõik väga hästi. Ent kolmapäeval oma talus magustoitu serveerides ütles telesaates vaatajatelt mõttelisi plusspunkte kogunud perenaine, et just magustoiduga läks ta tookord alt. “No näed, seda jäi siis järele, saad praegugi serveerida,” ei saa lehemees sõbralikult aasimata jätta. Katrini võtab see väike tögamine muigele: “Saatekülaliste jaoks tehtud toit läks liiga magusaks. Täna pakutav on selle täiendatud versioon. Mulle väga meeldib toitu kokku miksida. Pärast saadet leidsin, et pean magustoidu tegemisel midagi tõsist ette võtma. Miksisingi uue variandi ahjuõuntest.”

Edasi loe tänasest Saarte Häälest. 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 504 korda, sh täna 1)