Noored loodusekaitsjad pälvisid tunnustuse

Laupäeval Eesti rahvusraamatukogus toimunud loodusõhtute juubelil anti üle noore looduskaitsja märgid. 

Tunnustuse sai 21 noort üle Eesti, neist neli Saaremaalt. Nii Hanna Tuus, Karl Eik Rebane kui ka Magnus Kaldjärv õpivad Saaremaa ühisgümnaasiumis, Lümanda vallast pärit Martin Silts aga Tartu ülikoolis.

Märgiga tunnustab keskkonnaministeerium aktiivseid kuni 26-aastasi noori, kes on kaasa löönud looduskaitsealases tegevuses. Tänavuste märgisaajate hulgas oli nii loodusainete olümpiaadidel edukalt esinenud õpilasi, mitmesuguste loodusteemaliste ürituste nagu loodusretkede, talgupäevade, konkursside eestvedajaid ja korraldajaid, samuti uurimistööde koostajaid. Kõiki märgi saanuid ühendab suur loodushuvi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 91 korda, sh täna 1)