Endisest Bruno kohvikust saab restoran Lavendel (15)

Kuressaare südalinnas asuva Saarte Hääle toimetusega ühes majas avab veel enne selle aasta lõppu uksed uus restoran – Lavendel.

Restorani avamise taga seisab La Perla peakokk Kristo Putnik, kes alles sel suvel avas Salmel oma kiirsöögikoha Viking Burger, mis on klientidelt palju kiidusõnu pälvinud. Ettevalmistused uue restorani uste avamiseks on kestnud mõnda aega. Viimati Bruno nime kandnud kohviku ruumid on saanud vahepeal uue näo ja sisustuse ning on nüüd peaaegu valmis uksi avama restoranina.

“Soov on avada juba 25. detsembril, aga see sõltub päris mitmest asjast,” tunnistas Kristo Putnik, kelle sõnul on veel mõningad asjatoimetused tarvis jutti ajada. Näiteks peaks pliit restorani kööki jõudma kohale ilmselt tuleval nädalal.

Restorani nimi on Putniku sõnul valitud interjöörist tingituna. “Vaatasime lihtsalt oma värvitoonide lahendust, et milliseid toone on kasutatud. Põhiline toon on lavendel ja selle nime me siis ka panime,” selgitas ta.

Oma restorani avamise mõte on Kristo Putniku kinnitusel tal juba pikka aega olnud. “Ammusest ajast on olnud eesmärk avada kunagi oma restoran,” sõnas ta. Ühtekokku mahub uude kohta korraga 28 külastajat. “Laudu on vähem, aga need on suhteliselt suured. Nii et saab ka suurema seltskonnaga sööma tulla,” märkis ta.

Kristo Putnik ei pelga, et restorane Kuressaares juba liiga palju oleks. “Turgu peaks ikka jaguma, loodame vähemalt,” sõnas ta. Ise ei kavatse ta sugugi ainult omanikurolli jääda, vaid kindlasti kaasa lüüa ka restorani köögis.

“Tuleb oma ideid ja eelnevaid kogemusi rakendada,” tähendas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 449 korda, sh täna 1)