KG 10.b sõidab europarlamendile külla

Kuressaare gümnaasiumi 10.b klass on üks seitsmest klassist Eestis, kel õnnestus edukalt esineda Euroopa Parlamendi konkursil Euroscola, ja mais sõidavad 24 õpilast ja kaks õpetajat Euroscola päevale Euroopa Parlamendi Louise Weissi hoonesse Strasbourg’is.

Euroscola päeva käigus saab umbes 500 erinevatest Euroopa riikidest pärit õpilast läbi mängida ühe päeva Euroopa Parlamendi istungitesaalis. Lisaks toimub ka Euroopa Liidu ajaloo ja Euroopa kultuuride aineline mälumäng.

KG õpilastel on võimalus tutvustada oma kooli ja kodusaart Euroopa Parlamendi plenaarsaalis. Lõviosa reisi- ja majutuskuludest katab europarlament.

2012. aasta sügise Euroscola projektikonkursile laekus kokku kümme projekti üheksast koolist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 226 korda, sh täna 1)