Indrek Kajupank nägi Tarva vastu võimalust

Eesti meeste korvpallikarikavõistluste finaalis TYCO Rapla koosseisus Rakvere Tarvale 64 : 81 alla jäänud Indrek Kajupank tunnistas, et nägi suurt võimalust karikas Raplasse viia.

Finaalis 26 minutit mänginud ja 9 punkti visanud Indrek Kajupank ei jäänud tulemusega rahule, sest mäng Tarva vastu tundus sobilik. “Arvasime, et eelmisel päeval olnud raske mäng Kalev/Cramoga on neil kindlasti rohkem kontides ja meie oleme kõvasti treeninud,” rääkis Kajupank.

“Paraku pidime tõdema, et nad näitasid oma meisterlikkust ja viskasid kõik oma võimalused sisse. Meie olime oma tegemistes kohati lohakad ja nii see vahe vaikselt sisse tuli. Oma mänguga ei saa rahule jääda. Oleks oodanud suuremat resultatiivsust, kuid see-eest kaitses sai pingutatud mitme mehe eest.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 103 korda, sh täna 1)