Venemaa tippkergejõustiklased mängisid Kuressaares tennist

1. jaanuaril osalesid mitmed Venemaa tippkergejõustiklased Kuressaare tennisekeskuses oma mänedžeri Aivar Karotamme sünnipäeva auks korraldatud tenniseturniiril.       

Turniirist võtsid osa olümpiavõitjad kaugushüppes Tatjana Lebedeva ja 4x 400 m jooksus Olesja Zõkina, naiste odaviske maailmameister ja olümpiahõbe Maria Abakumova, meeste kõrgushüppe MM hõbe Aleksei Dimitrik, Valgevene odaviskekuulsus ja praegune treener Vladimir Sasimovitš, Venemaa odaviskaja Dmitri Tarabin, Ukraina naissprinterite treener Nikolai Krot jt.

Paarismänguturniiri võitsid Jekaterina Dimitrik ja Nikolai Krot.

Fotol on tagareas vasakult: Nikolai Matvejev, Jekaterina Dimitrik, Aleksei Dimitrik, Pavel Sosimovitš, Vladimir Sosimovitš, Maria Abakumova, Dmitri Tarabin, Aivar Karotamm. Esireas vasakult: Aivi Auga, Anisa Dimitrik, Anastasja Matvejeva, Olesja Zõkina, Nikolai Krot, Oleg Olimpijev, Tatjana Lebedeva.

Aivi Auga

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 97 korda, sh täna 1)