Kui 2011. aastal registreeriti Saare maakonnas 351 sündi, siis mullu vaid 322. (16)

Popimad lapsenimed olid mullu Anete, Oliver, Rasmus ja Sander

ESIMESEL VASTUVÕTUL: Eelmise aasta märtsis käis Kuressaare linnapea vastuvõtul pisike linnakodanik Reigo koos emaga. Reigo sündis veel 2011. aastanumbri sees, mullu ei pandud seda nime aga ühelegi Saaremaal sündinud pisipoisile. Foto: Tõnu Veldre

Saare maavalitsuse nõunik-perekonnaseisuametniku Avo Levisto sõnul sündis meie maakonda esialgseil andmeil 176 poissi ja 146 tüdrukut. 

Populaarseim tüdrukunimi oli mullu Anete – see pandi nimeks neljale uuele ilmakodanikule.

Nimed Kaisa, Maria, Maribel, Mia ja Sofia pandi lapsele kolmel korral. Kaks pisitüdrukut said nimeks Adeele, Anette, Anni, Arabella, Eliise, Elisabeth, Emilia, Emma, Meribel, Mirjam, Rosanna, Sandra, Teele.

Veel pandi uutele saarepiigadele nimeks Aneta, Anna, Annabel, Anna-Sofia, Biibeli, Birgit, Birgita, Brianna, Brigita, Brita, Britt, Carola, Cassandra, Delise Laurett, Eerika, Egle, Eliis, Elise, Elsa, Elsbet, Emma Eliise, Emma Helena, Evelinda, Getter, Gloria, Greete, Grete, Gretel, Hanna Loree, Heleen, Helena, Hetty, Hõbesäde, Imogen, Isabella, Janelle, Janete, Jennifer, Kadi, Karola, Kat-riin, Ketly, Kiandra, Kirke, Kristella, Laura, Laura-Liisa, Laureen, Leena, Lenna-Marie, Liis, Liisa, Liisa-Marie, Linda, Lisandra, Lisann, Lota, Luisa Lisett, Luise, Ly-Sandra, Mahe-Liis, Mai, Marie-Emilie, Marilin, Marion, Martha-Mia, Melissa, Meriliis, Merilin, Merily, Mia Merly, Miina Mathilda, Miina-Eliise, Miley, Minni Liise, Mirell, Mirtel, Mona, Nele-Marii, Olga Salme Auguste, Piia, Pärbel, Pärl, Pärli, Romiina, Roosi, Saara, Scarlet, Simone, Säde, Taisi, Tea, Teneli, Triinu, Tuuli, Ursula, Vanessa, Varvara, Veronika, Victoria Amanda, Viktoria.

Poistele pandi mullu viiel korral nimeks Oliver, Rasmus ja Sander, neljal korral Joosep, Kristofer ja Robin. Kolm uut ilmakodanikku kannab nime Kevin, kaks Albert, Andreas, Andri, Henry, Jasper, Karl, Kaspar, Kenert, Martin, Mathias, Oskar, Ragnar, Reiko, Remy, Rico, Roland, Sebastian.

Sündisid veel Albert Aksel, Aleksander, Aleks-Marti, Alex Kristofer, Andero, Andres, Anthon, Ardi, Aron, Aron Sten, Arti, Artur, Benjamin, Bruno, Chris, Christofer, Christopher, Eduard, Eerik Elias, Eke August, Ekke, Ekke Torm, Enrico, Erich-Lukas, Gendro, Georg, Gerrit Mihkel, Gregor, Hendrik, Henri, Holger, Indrek, Ivar, Jaan-Artur, Jaco, Jakob, Jesse-Revo, Joel, Johann Sebastian, Johannes, Jonas, Jonathan, Joonas, Jüri-Hugo, Kahrut, Karel, Karl Eerik, Karl Gregor, Karl Jakob, Karlos, Karl-Sander, Karmo, Kasper, Kendrik Maikel, Kenner Remmo, Kerdo, Keron, Kert, Kevin Robert, Kiur, Kren, Kris, Kristjan, Kristofer-Robin, Laur, Laur Marten, Lauri, Mairold, Marcus, Mark, Markos-Erik, Markus, Marten, Matthias, Mattias, Mihkel, Mikk, Miko, Morris, Morten Georg Yoofi, Märten, Osvald, Rahu, Raino Ramm, Rene, Reno, Revo, Revon, Richard, Rico Roomet, Rihard, Riho, Riko, Risto, Robert, Robi, Romet, Ron, Ronan, Sassa, Siim, Siim-Erik, Siim-Kennet, Sten, Steven, Thor-Ramses, Tim Ergün, Tristan Remy, Tristen, Tõnis, Uku ja Villem.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 985 korda, sh täna 1)