Tiidrek Nurmel on Keenias tugev treeningupartner

Kohe aasta algul Keeniasse treeninglaagrisse sõitnud staier Tiidrek Nurme kasutab hooajaks valmistumisel uut mudelit.

Tiidrek Nurme sõnul seisneb suurem muutus sellel ettevalmistusaastal selles, et ta on leidnud endale Keeniast korraliku 23aastase treeningupartneri. Saarlane näeb temas väga andekat jooksumeest, kes võiks suvel 5000 meetrit läbida vähemalt 13.10ga. Nurme isiklik rekord on ülemöödunud aastast 13.31,87.

“Mina kutsun teda Mukungaks,” rääkis Nurme intervjuus Vikerraadiole. “Tal on kolm nime, aga see on keskmine. Ülejäänud nimed kipuvad ära ununema… Ibrahim Mukunga.”

Tiidrek Nurme soovib 5000 meetri jooksus pääseda suvel Moskvas toimuvatele kergejõustiku maailmameistrivõistlustele, kuid hooaja peaeesmärgiks peab 27aastane saarlane hoopis juulis Kaasanis toimuvat suveuniversiaadi.

“Tase on seal peaaegu sama kui Euroopa tipptase. Seetõttu on see meie jaoks väga suur väljakutse,” lausus ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 117 korda, sh täna 1)