Antti Toplaan on paariminejate seas hinnatud kirikuõpetaja

Antti Toplaan on paariminejate seas hinnatud kirikuõpetajaPulmaportaali Pulmad.ee korraldatud konkursil “Aasta tegija 2012” sai Saaremaaga seotud tegijatest parima tulemuse EELK Kuressaare Laurentiuse koguduse õpetaja Anti Toplaan (fotol), kes 24 valimisele esitatud õpetaja seast hääletati teisele kohale.

Anti Toplaan kuulis taolisest tunnustusest esimest korda just Saarte Häälelt. Toplaane sõnul on tema laulatatud paaride arv üsna suur, eelmisel aastal oli neid 12 või 13. “Ma püüan ikka kvaliteedile rõhuda,” märkis õpetaja Toplaan. Ta kinnitas, et laulatus on ristimise ja leeritamise kõrval kindlasti üks rõõmsamaid ja hingeminevamaid talitusi. “Kahjuks tuleb tõdeda, et inimesi matta tuleb ikka rohkem,” ütles Toplaan.

Seitsmeteistkümnes kategoorias toimunud aasta tegija konkursil pääsesid etteotsa veel ansambel Onud, kes platseerus neljandaks parima ansambli valimisel. Valmar Voolaid teenis viienda koha pulmafotograafide nimistus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 486 korda, sh täna 1)