Kuhu minna

LAUPÄEV, 12. jaanuar

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Muhu põhikoolis kl 10 esitleb oma uut luulekogu Irma Järvesalu.

Reeküla kirikus kl 14–18.30 koolitus teemal “Hingehoid ja nõustamine”. Koolituse viib läbi Eesti metodisti kiriku teoloogilise seminari rektor, nõustamise-, hingehoiu- ja psühholoogialektor Meeli Tankler.
Koolitusel jagatakse praktilist õpetust, mis on nõustamine ja hingehoid; kuidas saaksime üksteisele muredes ja kriisiolukordades toeks ja abiks olla ning kuidas teisi inimesi paremini mõista ja vähem hukka mõista. Koolitus koos kohvipausiga on osalejatele tasuta. Kohapeal on võimalik koolituskulude katteks oma toetus korjanduskarpi panna.

NÄITUS
Kuressaare linnuses näitus Enno Kustav Väljali muististefotodest. 10. jaanuaril seati Kuressaare linnuse peakorrusel endises piiskopi eluruumis üles näitus “Piltilusad muistised. Arheoloogiamälestiste ülesvõtted Enno Kustav Väljali fotokogust”. Väljapanek on koostatud Tallinna ülikooli ajalooinstituudis Enno Kustav Väljali (14. II 1928 – 16. XI 2011) poolt üles võetud Eesti arheoloogiamälestisi jäädvustavatest fotodest ja slaididest. Eksponeeritava valiku koostasid Mirja Ots ja Ülle Tamla, näituse kujundas Jaana Ratas. Väljapanek jääb avatuks 23. veebruarini.

TANTS
Divas Battery Clubbing session. Linna parimad rütmid paiskavad saali DJ Rooster, DJ Flower Power ja DJ Mikk Isle.

Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper.

Club Privilege’is Kahlua presents: White russian. Muusikaparemiku toob publikuni DJ E.H. Dresscode: white.

Kapteni kõrtsis ansambel Kontrast.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses kl 11 Saare maakonna meistrivõistlused korvpallis: BC Käsa vs Saare Erek; kl 12.45 Vesse vs Orissaare. Kl 13 Eesti I liiga meeste võrkpallimeistrivõistlused: Saaremaa vs TLÜ.

Suure Töllu puhkekülas kl 14 Saaremaa lahtised käesurumisvõistlused. Kontakt: tel 56 327 524.

Kuressaare tennisehallis tennise paarismänguturniir.

PÜHAPÄEV, 13. jaanuar

KINO
Divas kl 18 “Joomahullu päevaraamat”. Pilet 4 €.

Leisi keskkooli saalis kl 18 vene romantiline komöödia “Garantiiajaga mees”. Pilet 1 euro.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses kl 12 Saare maakonna meistrivõistlused korvpallis: Saare Erek vs Vesse. Kl 13 Eesti I liiga meeste võrkpallimeistrivõistlused: Saaremaa vs Narva.

ESMASPÄEV, 14. jaanuar

KINO
Divas kl 18 “Joomahullu päevaraamat”. Pilet 4 €.

TULEKUL

Õpetlik õhtupoolik jahitrofeede keskel Kuressaare linnuses

Veidi enne suurema jõulumelu vallapääsemist avati Kuressaare linnuse keldrikorruse näitusesaalis väljapanek Saarte jahimeeste seltsi jahitrofeedest. Meie maakonna jahimeeste üsnagi esinduslik etteaste on saanud ootustele vastava menu osaliseks. Jahitrofeed pole siiski vaid edevus- ja iluasjad. Nad on osa jahikultuurist ning väärtuslik teadusmaterjal, mis peegeldab inimese ja looduse vahekordi ning jahimeeste eetilisi tõekspidamisi.

Teisipäeval, 15. jaanuaril kl 17 kõneleb Kuressaare linnuse näitusesaalis jahitrofeedest Jaan Ärmus, kes on selle ala üks tunnustatumaid eksperte Eestis. Põhjalikumat käsitlemist leiab samas hirve kui jahiuluki majandamine Saaremaal. Üritus on kõigile asjasthuvitatutele vaba ja tasuta. Samas saab kokku leppida ka jahindusalaste muuseumitundide korraldamise asjus Saaremaa kooliõpilastele. Jahitrofeede näitus jääb avatuks 16. veebruarini.

Raul Salumäe

SÜGi 96. lend kutsub oma kabaree-etendusele C’est La Vie!
Reedel, 18. jaanuaril kl 19 SÜGi aulas. Pilet 3 eurot. Piletid vaid eelmüügist kooli sekretäri juures ja spordihoones.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 137 korda, sh täna 1)