Selverist leiti raha (7)

Eilses Saarte Hääles ilmus rubriigis “Leitud” kuulutus, milles anti teada, et neljapäeval kella 16 ajal leiti Saare Selverist raha. Kaotajal palutakse helistada telefonil 53 426 193.

Algul pakkus leidja raha kassapidajale, aga tema arvas, et raha kuulub siiski leidjale. Seepeale pani mees kuulutuse ajalehte, sest tema võõrast raha endale ei taha ja võib olla on keegi nüüd hädas raha kaotamise tõttu.

Eile hommikul oli talle tehtud üks kõne, aga väidetav kaotaja küsis valet summat. Rohkem eilse päeva jooksul keegi leitud raha vastu huvi ei tundnud. “Ootame veel, vast ilmub keegi välja,” arvas leidja, kelle sõnul õnneotsijatel summat huupi pakkuda ei tasu, sest täppi peab minema nii summa kui rahatähtede arv.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 4 556 korda, sh täna 1)