Orissaare vald hakkab välja andma teenetemärke (4)

Orissaare vallavalitsus ootab motiveeritud kirjalikke ettepanekuid kandidaatide kohta, kellele vabariigi aastapäeva kontserdil esmakordselt anda üle Orissaare valla teenetemärk.

“Orissaare vallavolikogu võttis 17. novembril 2011 vastu määruse nr 69 “Orissaare valla rinnamärgi statuut”, mille alusel loodi märk ja mille alusel saab selle aasta algul esitada ka esimesed kandidaadid volikogule kinnitamiseks,” sõnas Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär. Ta lisas, et märgid on vallavalitsuses olemas, valmimas on veel märgi juurde kuuluv tunnistus. Rinnamärk on kilbikujuline. Selle ülapool on hõbedase ja alumine osa sinise taustaga. Esiküljel on Orissaare valla vapi etalonkujutis, tagaküljele on graveeritud märgi number. Märk on viimistletud hõbedase ja sinise kuumemailiga. Märgi valmistas Sporrong Eesti.

Ettepanekuid oodatakse 1. veebruariks vallavalitsuse kantseleisse e-meiliga ovv@orissaare.ee või postiaadressil Kuivastu mnt 33, Orissaare alevik 94601.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 468 korda, sh täna 1)