Pöide vald ootab aasta tegija või teo kandidaate

Pöide vallavalitsus ootab 2012. aasta tegija või teo kandidaate.

“Tunnustuse eesmärk on väärtustada ja avaldada tunnustust ühele isikule või ettevõttele ehk siis ettevõtmisele või sündmusele, kes või mis on positiivselt mõjutanud valla arengut ning parandanud ja väärtustanud valla elukeskkonda,” ütles Pöide vallasekretär Maire Käärid.

Nentides, et eestlane ei ole ju eriti agar teisi kiitma, rõhutas vallasekretär, et ettepanekuid tunnustuse andmise kohta võib teha iga vallaelanik ning iga vallas tegutsev ettevõte, mittetulundusühing, külavanemate kogu ja küla kogukond. Ettepanekud koos põhjendustega, millest nähtub, milliste konkreetsete teenete eest isikut või tegu tunnustada soovitatakse, on oodatud valla kantseleisse kirjalikult hiljemalt 20. jaanuariks.

Tublisid tegijaid on Pöide vallas tunnustatud alates 2008. aastast. Tunnustusega kaasneva auhinna annavad volikogu esimees ja vallavanem üle Eesti Vabariigi aastapäeva üritusel.

Pöide valla 2011. aasta tegija tunnustuse pälvis Tornimäe põhikooli muusikaõpetaja Piret Laak.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 256 korda, sh täna 1)