Kuhu minna

KOLMAPÄEV, 16. jaanuar

KINO
Divas kl 18 must komöödia “Joomahullu päevaraamat”. Pilet 4 eurot.

NELJAPÄEV, 17. jaanuar

KINO
Divas kl 18 “Joomahullu päevaraamat”. Pilet 4 eurot.

NÄITUS
Saare maakonna keskraamatukogu II korruse fuajees avatakse kl 16 näitus “Aiboland – fotonäitus eestirootslastest”. Kohal on fotode autor Patrik Rastenberger ja produtsent Mikael Sjövall. Näitus jääb avatuks 14. veebruarini.

TANTS
Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper. Sissepääs tasuta.

ÜRITUSE EELTEADE

Laupäeval, 19. jaanuaril XI Orissaare kandlepäev.

Kl 10.30–13 Orissaare gümnaasiumi puutöötoas saab jälgida, kuidas valmivad väikekandled. Orissaare kultuurimajas kl 14.30 kanneldajate suvise peo ühisproov, kl 15.30 kontsert. Osalevad kanneldajad Leisist, Valjalast, Hagudist ja Orissaarest. Kaastegev naisrühm Koidukiir. Info tel 45 45 160.

KONTSERDI EELTEADE

Laupäeval, 19. jaanuaril algusega kl 20 elava muusika õhtu lounge-restoranis Muusa. Kontserdi annavad oma headuses tuntud Saaremaa muusikud Silja Litvinova ja Heiko Liiv. Õhtu on tasuta. Kohtade broneerimine tel 45 24 707.

TULEKUL
Neljapäeval, 24. jaanuaril kl 15 ja kl 18 ning reedel, 25. jaanuaril kl 18 Kuressaare linnateatri TeatriKinos “Kabaree”. Režissöör Gerda Kordemets.

Filmis jälgitakse, kuidas sünnib Saaremaa ühisgümnaasiumi (SÜG) pikaajalise traditsiooni- kabaree- järjekordne etendus. Sõna saavad peategelase Iti Tooni kõrval veel Indrek Saar kui kabaree vaataja aastast 1998, Tiiu Haavik kui kankaanide autor, Reet Sillavee kui 2007. aasta kabaree organisaator ja osaleja ning paljud teised.

Piletid 2 € teatri kassast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 99 korda, sh täna 1)