Kindluse hanke pakkumused liiga suured

Eile kell 12 päeval lõppes tähtaeg esitada rahalisi pakkumusi Kuressaare kindluse ehituse läbirääkimistega hankele. 

Saaremaa muuseumi direktor Endel Püüa ütles eile õhtul, et kõik neli firmat, mis taotlusvoorus joonele jäid, esitasid ka oma pakkumised. Kuid direktori sõnul sai tõeks tema kartus, et pakutavad hinnad ei mahu olemasolevate võimaluste piiresse – need ületavad muuseumi võimalusi umbes kolmandiku võrra.

Läbirääkimistega hanke tõttu jätkatakse nüüd läbirääkimiste vooruga. Hinnad ja mahud tuleb teha mõlemale poolele jõukohaseks. Püüa siiski lootust ei kaota, kuid usub, et protsess võtab taas omajagu aega. Kindlasti tehakse tema sõnul lossihoov korda seest ja ka välismüüritist parandatakse nii palju kui võimalik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 593 korda, sh täna 1)