Kommentaar: “Politsei- ja päästemaja ümber napib klientidele parklakohti”

SH 18.01.

Politsei on teadlik inimeste probleemist asutuse territooriumile parkimisel. Kuigi Kuressaare linn on oma territooriumi varustanud piisava hulga parkimiskohtadega, otsib ka politsei lisavõimalust, kuidas klientidel oleks võimalikult mugav politseihoone lähedusse parkida.

Ilmselt suurendavad praegu probleeme parkimisel ümberkaudsetele parkimiskohtadele või tänavatele ka talvised ilmaolud.

Kui mõnel inimesel on seoses erivajadusega tarvis pääseda sõidukiga otse ukseni, siis seda talle kindlasti ka võimaldatakse. Helistades infotöötaja telefonil, saab oma olukorda selgitada, et võimalikult mugavalt teenust saada.

Hedy Tammeleht
Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 65 korda, sh täna 1)