Paarsada majapidamist jäi veerandtunniks elektrita (1)

Eile pärastlõunal kadus elekter osaliselt nii Kuressaare linnast kui ka linna ümbritsevast Kaarma vallast. Elektrilevi OÜ kommunikatsioonispetsialist Kaarel Kutti selgitas Saarte Häälele, et tegemist oli elektrikatkestusega, mis hõlmas osa Kuressaare linnast ja ühe elektriliini tarbijaid Kaarma vallas.

“Mööduva lühise tõttu oli ajavahemikul kell 15.29–15.46 elektrikatkestus, mille põhjust hetkel veel selgitatakse,” nentis Kutti. Kokku jäi Elektrilevi kõneisiku sõnul elektrita kuni paarsada majapidamist Kuressaares ja 58 majapidamist Kaarma vallas.

“Elektrilevi vabandab ebamugavuste pärast, mida elektrivarustuse katkemine Kuressaare ja Kaarma valla elanikele põhjustas,” kinnitas Kaarel Kutti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 454 korda, sh täna 1)