Grand Rose, GOSPA ja Pädaste parimate seas

Reisiportaal TripAdvisor on pannud pingeritta Eesti 20 parimat hotelli ja 25 parima teenindusega hotelli.

Traveller’s Choice 2013 nimelise tunnustuse said hotellid Eesti Päevalehe andmeil reisijate tagasisidest moodustatud edetabeli põhjal, mille valdav enamik oli nelja ja viie tärni luksushotellid nagu Telegraaf (üldarvestuses esikoht), St. Petersbourg (teeninduse arvestuses esikoht), Schlössle, Pädaste mõis ja Kolm Õde. Peale tärniomanike oli tabelis ka näiteks Saaremaa Georg Ots Spa (GOSPA) hotell või parima teeninduse arvestuses 17. koha saanud Go Hotel Shnelli.
20 parima hotelli hulgas nimetati ära ka Kuressaare südalinnas asuv Grand Rose Spa.

TripAdvisori tunnustusega majutuskohad saavad sellekohase sertifikaadi ning uksekleebise kirjaga “TripAdvisor soovitab”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 452 korda, sh täna 1)