Kuhu minna

NELJAPÄEV, 24. jaanuar

KINO
Divas kl 18 komöödia “Garantiiajaga mees”. Alla 12a mittesoovitatav. Pilet 4 eurot.

Kuressaare linnateatri Teatrikinos kl 15 ja kl 18 “Kabaree”. Režissöör Gerda Kordemets. Filmis jälgitakse, kuidas sünnib Saaremaa ühisgümnaasiumi pikaajalise traditsiooni – kabaree – järjekordne etendus. Sõna saavad peategelase Iti Tooni kõrval veel Indrek Saar kui kabaree vaataja aastast 1998, Tiiu Haavik kui kankaanide autor, Reet Sillavee kui 2007. aasta kabaree organisaator ja osaleja, Viljar Aro kui SÜGi direktor jpt. Piletid 2 € müügil teatri kassas.

NÄITUS
Kuressaare kultuurikeskuse saalis 18. veebruarini Saaremaa ühisgümnaasiumi õpilastööde näitus. Avatud: E–R kl 10–19, L kl 10 – 16. Näitus on avatud ürituste vahelisel ajal.

Kihelkonna rahvamajas 31. märtsini väike stendinäitus Saaremaa kino ajaloost “100 aastat kino Saaremaal”.

ÜRITUS
Orissaaare spordihoones Pöide, Orissaare ja Valjala valla ühisprojekti “Liikumine toob tervise” järgmine üritus “Hoolin oma tervisest”. Kl 19 loeng “Tervislik toitumine, kehamassiindeks ning keha koostise määramine”. Testide läbiviimine. Lektor Mehis Viru. Bussigraafik: kl 17.45 Sakla, kl 18 Valjala, kl 18.20 Tagavere, kl 18.25 Saikla, kl 18.30 Orissaare, kl 18.40 Pöide, kl 18.45 Kõrkvere, kl 18.50 Tornimäe, kl 19 Orissaare.

TANTS
Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper. Sissepääs tasuta.

Club Privilege’is paneme pidu. Sissepääs tasuta.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses Saare maakonna seenioride korvpalli meistrivõistlused: JK Sarma vs Tesman.

REEDE, 25. jaanuar

KINO
Kuressaare linnateatri Teatrikinos kl 18 “Kabaree”. Režissöör Gerda Kordemets. Piletid 2 € müügil teatri kassas.

TEATER
Salme kultuurimajas kl 19 Salme vallateatri esietendus “Lühikeste lugude õhtu” (K. Veede “Puudutamata” ja A. Tšehhovi “Abieluettepanek”). Pääsmed 5 eurot (õpilastele ja pensionäridele 3 eurot) eelmüügis.

ÜRITUS
Saaremaa ühisgümnaasiumi aulas kl 21.45 ning 1. veebruaril kl 19 kutsub SÜGi 96. lend oma kabaree-etendusele “C’est La Vie”. Pilet 3 eurot. Piletite eelmüük kooli sekretäri juures ja spordihoones.

KONTSERT
Kuressaare muusikakooli suures saalis kl 18 vanamuusikaansambli Rondo 17. aastapäeva kontsert. Esineb Rondo kolm koosseisu. Kontserdil kõlab keskaja, renessanss- ja barokkmuusika. Muusikainstrumendid, mida kontserdil näha ja kuulda saab, on haamerdulcimer, poogenpsalter, romaani harf, fiidel, erinevad plokkflöödid, klaver jt. Kontsert on tasuta ja kõik on oodatud!

Kuressaare gümnaasiumis kl 17 Eesti noorte lauljate konkursi Solistica 2013 I kontsert (4.–6. klasside lauljad). II kontsert (7.–9. klasside lauljad) kl 19.15. Laupäeval, 26. jaanuaril kl 14 III kontsert (10.–12. klasside lauljad). Ühe kontserdi pilet 1 euro, kahe päeva pilet 2 eurot müügil enne kontsertide algust kohapeal.

TANTS
Divas peoparadiis. Peorütme mängib DJ Peeter Kukk.

Kodulinna lokaalis DJ Urmas Rämmal. Südaööni sissepääs tasuta.

Club Privilege’is videodisko Living on video. Muusika ja pildi toob Andrus Kuzmin.

SPORT
Orissaare spordihoones kl 14.30 kolme valla ühise terviseprojekti “Liikumine toob tervise” raames loeng “Andekus, töökus, motivatsioon”, lektor Mehis Viru. Tasuta.

Vanatoa turismitalus kl 19.30 Muhu kilb 1. voor. Võistlusi korraldab spordiklubi Muhu.

Kuressaare spordikeskuses kl 19.40 Kaabeltau –Saaremaa saalijalgpalli liiga 2012/2013: Torgu vs Leisi JK. Kl 20 Saare maakonna meistrivõistlused korvpallis: BC Käsa vs Saare Erek.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 147 korda, sh täna 1)