Ragn-Sells tahab tõsta Ida-Saaremaal prügiveo hinda (10)

Ida-Saaremaal ja Muhu vallas korraldatud jäätmeveoga tegelev AS Ragn-Sells tahab 1. aprillist tõsta teenuse hinda ligi 15 protsenti.

Maasi Jäätmehoolduse OÜ juhataja Tambet Tamm ütles, et Ragn-Sells põhjendab hinnatõusu vajadust teenuse erinevate komponentide kallinemisega – kallinenud on autokütus ja jäätmete ladustamise saastetasu ning tõusnud miinimumpalk.
Prügivedaja taotluse kohaselt hakkab 1 m3 jäätmete äravedu maksma praeguse 9,58 euro asemel 11,02 eurot (ilma käibemaksuta). Hinnatõus saab teoks ainult juhul, kui Laimjala, Leisi, Muhu, Orissaare, Pöide, Valjala ja Muhu vallavalitsus taotluse kinnitavad.

AS Ragn-Sells sõlmis korraldatud jäätmeveo lepingu kuue omavalitsusega 2011. aasta aprilli lõpus. Tambet Tamme sõnul on see esimene kord, kui AS Ragn-Sells pärast lepingu sõlmimist hinda tõsta tahab.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 626 korda, sh täna 1)