Kuhu minna

LAUPÄEV, 26. jaanuar

KINO
Diva suletud.

KONTSERT
Arensburgi restoranis Muusa kl 20 elava muusika õhtu – esineb noor ja andekas Saaremaa laulja Andreas Hõlpus. Õhtu on tasuta, kohtade broneerimine tel 45 24 707.

Kihelkonna rahvamajas kl 16 Saare maakonna naisrühmade kontsert “Tantsime eilsed sammud täna homsesse”.

Kuressaare gümnaasiumis kl 14 Eesti noorte lauljate konkursi Solistica 2013 III kontsert. Ühe kontserdi pilet 1 euro, müügil enne kontsertide algust kohapeal.

ÜRITUS
Kuressaare linnateatris kl 16 juubelipidu Saaremaa Rahvateater 50. Näituse avamine, raamatu “Saaremaa rahvateater 50. Biograafiline leksikon” tutvustus, heliplaadi “Rahvateatri hääled” tutvustamine. Juubelietendus A. Kitzberg – V. Uibo, “Kauka jumal”. Sünnipäevalaud, üllatused omadelt ja kaugematelt külalistelt. Juubelitort. Tantsupooltunnid südaööni. Pääse peole 15 eurot. Piletid müügil Kuressaare linnateatri kassas. Võimalus tasuda ka Saaremaa rahvateatri arvele 10220007928010. Lisainfo tel 45 33 066, 51 42 789, Lea Kuldsepp.

Laimjala rahvamajas kl 12 aastahaku pidu eakamatele. Esinevad laululapsed koolist ja ansambel Vallatud Kurvid. Toimub väike filmilinastus ja tantsuringis keerutamine, puhutakse juttu tervislikust toitumisest. Registreerimine eelnevalt tel 45 94 524, 51 53 122.

Tornimäel Tornimäe kooli ja Pöide valla taliolümpiamängud. Kl 9 kogunemine koolimaja juures, kl 9.30 pidulik avamine, kl 10 väljub buss Pöide terviserajale. Kl 12.30 väljub buss Tornimäele (ühine söömine), kl 13.30 jätkuvad spordialad Tornimäel. Kl 15 autasustamine, kl 15.30 olümpiamängude lõpetamine.

TANTS
Divas shotipidu. Šotid seigivad kuumaks DJ Lillimägi ja DJ Mikk Saarela.

Kodulinna lokaalis DJ Sander Loel.

Club Privilege’is Baas Design esitleb: DANCE and GLOW. Särava tantsumuusika toob Andres Aljaste (Power Hit Radio).

Kapteni kõrtsis ansambel TV5.

SPORT
Kuressaare LTK Tops mänguruumides (Marientali tee 27) kl 11 XV LTK Tops lahtised uusaastaturniirid lauatennises. Kavas meesüksik- ja meespaarismäng. Lähem info tel 56 657 866, Gunnar Usin.

Kuressaare spordikeskuses maakonna korvpalli meistrivõistlused: kl 11 Pihtla-Orissaare, kl 12.45 Saare Erek – BC Käsa, kl 14.30 Tesman-Vesse. Kl 14 Credit24 rahvaliiga naiste võrkpall: Saaremaa – Peetri sõbrad.

Orissaare spordihoones kl 17 kolme valla ühise terviseprojekti “Liikumine toob tervise” raames tervisevõimlemine. Juhendaja Katrin Kreutzberg. Meestel on võimalus kasutada jõusaali kl 17–18. Pärast üritust saavad osalejad kasutada sauna.

PÜHAPÄEV, 27. jaanuar

KINO
Divas kl 18 “007 Skyfall”. Pilet 4 €.

SPORT
Kuressaare spordikeskuse kergejõustikuhallis kl 12 alustab viiendat hooaega perespordisari “Pühapäev spordiga”. Võistlema on oodatud lapsed sünniaastaga 2002 ja nooremad ning lapsevanemad. Lapsed võistlevad 60 m jooksus ja kaugushüppes, lapsevanemad kuulitõukes. Kõigile lastele diplom ja maius, parimatele auhinnad. Lisainfo www.kuressaare-spordikeskus.ee.

ESMASPÄEV, 28. jaanuar

KINO
Divas kl 18 “007 Skyfall”. Pilet 4 €.

TEATER
Kuressaare kultuurikeskuses kl 19 Vana Baskini teater: “Mina hakkan peaministriks”. Peaministri reiting on langenud – öeldakse, et ta on viimase viiekümne aasta vihatuim poliitik. See seik tõukab nii mõnegi valitsusliikme ja parteikaaslase tegutsema oma unistuse teostumise nimel. Et ise troonile asuda, lähevad käiku nii peened intriigid, provokatsioonid kui ka otserünnak. Kuid ka peaminister ei maga – ka tema tegutseb, et liiga kõrgele kerkivaid rivaale “redelilt” maha tõugata… Lavastaja Vello Janson. Kunstnik Jaak Vaus. Mängivad Kadri Adamson, Marika Korolev, Raivo Rüütel, Egon Nuter, Tõnu Kilgas, Raivo Mets ja Janek Sarapson. Täispilet 11 eurot, sooduspilet 9 eurot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 141 korda, sh täna 1)