Kuhu minna

TEISIPÄEV, 29. jaanuar

KINO
Divas kl 18 seiklusfilm “007: Skyfall”. Alla 12a ei soovitata. Pilet 4 eurot.

TEATER
Kuressaare linnateatris kl 16 ja kl 19 VAT Teatri “Salto Mortale”. “Salto Mortale” on lugu tavalistest noortest ebatavalises keskkonnas – rändavas lõbustuspargis, kus suvepuhkusele minek ei tähenda mitte sõpradega rannas lesimist, vaid perefirma heaks töötamist ja pidevat ringireisimist. Sellegipoolest mahuvad karussellide ja täpsusviskamise putkade vahel üles kasvanud 14aastase Valteri ellu nii seiklused sõpradega kui ka tülid noorema õe Annaga. Pilet 2 eurot.
Orissaare kultuurimajas kl 19 Vana Baskini teater “Mina hakkan peaministriks”. Peaministri reiting on langenud – öeldakse, et ta on viimase viiekümne aasta vihatuim poliitik. See seik tõukab nii mõnegi valitsusliikme ja parteikaaslase tegutsema oma unistuse teostumise nimel. Et ise troonile asuda, lähevad käiku nii peened intriigid, provokatsioonid kui ka otserünnak. Kuid ka peaminister ei maga – ka tema tegutseb, et liiga kõrgele kerkivaid rivaale “redelilt” maha tõugata. Tegijal juhtub mõndagi ja nii viib juhuste rida, mille “hammasrataste” vahelt just peategelane, asepeaminister Conway, imekombel terve nahaga pääseb, “dramaatilise” lõpplahenduseni. Pilet 9 ja 11 eurot.

NÄITUS
Orissaaare kohvikus Soneburg Ain Varese näitus “Sõna Loojalt”. Väljapanek jääb avatuks 26. aprillini.

SPORT
Saare maakonnas ülesaaremaalise mälumängu teine etapp. Võistlusi korraldab Saaremaa Saarte Mängude assotsiatsioon.

KOLMAPÄEV, 30. jaanuar

KINO
Divas kl 18 seiklusfilm “007: Skyfall”. Pilet 4 eurot.

TEATER
Orissaare kultuurimajas kl 13.45 VAT Teatri “Salto Mortale”. Pilet 2 eurot.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses kl 19.15 maakonna seenioride korvpallimeistrivõistlused: JK Sarma vs SO3K.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 107 korda, sh täna 1)