Lühidalt spordist

Mängumaraton korvpallis

Maakonna korvpallimeistrivõistlustel mängiti nädalavahetusel seitse kohtumist. Saare Erek võitis BC Käsa 106:101 (Mart Kõrgesaar 31 – Kalmer Vinter 36), Orissaare Pihtla 97:56 (Andre Kuntsel 32 – Martin Haug 16), Saare Erek BC Käsa 90:77 (Ats Pildre 21 – Karli Saar 18), Vesse Tesmani 89:76 (Mihkel Kõbin 24 – Sander Mets 19), Orissaare BC Käsa 82:57 (Gert Kaldmäe 18 – Arli Saar 21), Tesman Saare Ereki 82:76 (Raigo Sooär 30 – Taavi Tõnus 19) ja Vesse Pihtla 68:52 (Mihkel Kõbin 23 – Hannes Sepp 26).

 

Oti ralliklubist sai OT Racing

Kuna Oti ralliklubi tegevus muutub rahvusvaheliseks, kannab klubi nüüd nime OT Racing, kuid klubi sisu ja üldine tegevus sellest ei muutu.

Algaval hooajal on sõitjate ja autode nimistu päris palju suurenenud ning klubi värvides sõidavad hetkeseisuga järgmised ekipaažid: Rasmus Uustulnd – Imre Kuusk Ford Fiesta R2, Kevin Kuusik – Raul Kulgevee Renault Clio, Raul Jeets – Andrus Toom Mitsubishi Lancer Evo X, Janar Tänak – Janno Õunpuu Lada VFTS ja Priit Liblik – Henri Rump GAZ 52-04.

Loe pikemalt 1. veebruari Saarte Häälest.

 

Timmu Kõrge Soomes 11. kohal

25.-26. jaanuaril Soomes Rovaniemi ümbruse teedel sõidetud Arctic Lapland rallil sai eestlastest parima tulemuse Timmu Kõrge – Erki Pints, kes võistlesid Mitsubishi Lancer Evo 9 autol. Üldarvestuses kuulus neile 11. koht.

“Teisel katsel panime kohutava spinni neljanda käiguga sõites. Kolmandal katsel jäime hange otsa kinni, ilmselt legendi vea tõttu,” rääkis Kõrge, kes seejärel poolteist tundi autot välja kaevanuna avapäeval järgmistel katsetel ei startinud. “Teisel päeval läksime superralliga peale, olles saanud 9 trahviminutit,” jätkas ta.

Teisel rallipäeval ei sujunud eestlastel samuti kõik ootuspäraselt. “Neljal katsel jäi meile ette aeglasem võistleja. Jõudsime neile katse lõpu poole järele ja kuna lumetolm oli üleval, segas see üsna palju. Viimasel katsel küsisime suuremat ajavahet, mis meile ka anti ja siis tuli katselt juba normaalsem aeg,” rääkis Kõrge. “Ise ma ralliga rahule ei jäänud,” kommenteeris ta.

Kuigi Timmu Kõrge lootis enne rallit, et tänavu õnnestub saavutada kokkuvõttes mullusest parem koht, paistis esialgu, et saarlase soov ei täitnud.

Hiljem selgus, et üks meeskond eemaldati võistluselt ning Kõrge tõusis siiski 11. kohale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 271 korda, sh täna 1)