Saarekülade seltsis ei tembutata

Saarekülade seltsis ei tembutata

AJUSID RAGISTAMA: Teisipäeva õhtul juhtis Saarekülade seltsi eestvedaja, Laimjala valla aasta tegija 2012 Eha Ennemuist Laimjala rahvamajas mälumängu. Foto: Sander Ilvest

“Uuel aastal uued vembud, uued tarkused ja tembud, uued plaanid, uued mõtted, uued tööd ja ettevõtted.” Nii teavitas viis aastat tagasi Saaremetsa ja Saareküla küla ühendava seltsi ajaleht Külaelu jaanuarinumbris oma lugejaid.

Tegelikult selles seltsis ei tembutata. Kui keegi vahel mõne tembu või vembuga hakkama saab, siis ikka naljatamisi ja seltsisisestel ettevõtmistel. Enam kui kuueaastase tegevusaja jooksul on aga tõsiseid-töiseid ettevõtmisi olnud rohkesti.

Seltsi eestvedaja, Kahtla lasteaia õpetaja Eha Ennemuist on nagu väike tulesäde, keda jätkub külavanemana ja seltsi juhina külaelu eest vedama, mälumänge juhtima, ansamblis laulma, rahvatantsurühmas kaasa lööma, akordionit mängima ja mida kõike veel tegema.

Sädeinimene ei saa märkamatuks jääda. Möödunud aasta 28. detsembril kuulutati Laimjala valla aasta tegijaks Eha Ennemuist.

Teisipäeva õhtul pani Saarekülade seltsi juht kodukandi inimesed Laimjala rahvamajas ajusid ragistama. Maakondliku mälumängu teises voorus osales Laimjalas kuus võistkonda. Saarekülade seltsi esindas Toomas Riis, kes pakkus Naabrite tiimis tuge kolmele daamile.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 435 korda, sh täna 1)