Salmelt kadus traktor (3)

Kuressaare politseijaoskond palub abi Salmelt varastatud traktori MTZ leidmisel. Punast värvi 2005. aastal valminud traktor registreerimisnumbriga 0782TA varastati neljapäeva öösel. Politsei palub inimestel, kes näevad sellist traktorit Saaremaal ringi sõitmas, helistada telefonil 110 või 50 34 491.

Salme POÜ juht Raimond Ellik tunnistas, et nende firmale kuulunud traktor on tõepoolest kadunud. Elliku jaoks tundub uskumatu, et selline asi sai üldse juhtuda, sest ta ise oli öö läbi laudas. Mees tunnistas siiski, et pärast kella ühte öösel oli ta paar tundi maganud. “Võibolla siis sulid tegutsesidki,” oletas Ellik.

Traktori kadumist märkas ta alles kella 8 ajal hommikul, kui talle helistati ja küsiti, miks talle kuuluv järelhaagis seisab Koki külas keset teed. Ellik ütles, et küllap varastati traktor lõbusõiduks. Viiest lauda juures seisnud masinast oli valitud suhteliselt lihtsa ehitusega mudel. Seda, et traktoril võtmed ees olid, nagu Saaremaal kombeks, eitas ta kindlalt. “Uksed olid ikka lukus,” väitis ühistu juht.

17 aastat Salmel loomi pidanud ettevõtja kinnitas, et varem ei ole midagi sellist juhtunud. Küll aga murdsid sel suvel hundid kolmel korral kokku 29 lammast firma karjast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 042 korda, sh täna 1)