Tahvelarvutite klassi raha on koos (3)

Heategevusliku ristsõna müügiga Kallemäe kooli Kuressaare filiaalile tahvel-arvutite ostuks raha kogunud lionsid lubavad, et lapsed saavad oma arvutiklassi vaatamata sellele, kas “toimetulekukool” jääb Kuressaarde või kolitakse Kallemäele.

“See on kindel, et arvutiklass tuleb,” ütles LC Kuressaare president Jaan Lember. “Projekti viime täide, sest lapsed on ju olemas, kas nad siis jäävad Kuressaarde või hakkavad käima Kallemäel. Ootame vaid ära, kuni tulevad ametlikud otsused, kus see kool tegutsemist jätkab. Meie jaoks ju vahet ei ole, kuhu see arvutiklass tuleb.”

Lemberi andmeil on kavas soetada seitse arvutit koos tarkvaraga. “Raha on piisavalt, et projekt ilusti ja edukalt lõpule viia,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 719 korda, sh täna 1)