Kingitus õpetajale

Et õpetajat ei hinnata, kuuleb viimasel ajal liigagi tihti. Kõige “krooniks” oli muidugi õpetaja füüsilise mõnitamise juhtum, mis Tõstamaalt avalikkuse ette jõudis.

Seda enam tasub tunda heameelt noorte üle, kes hindavad oma õpetajaid lausa nii palju, et ei pea paljuks neile autot kinkida. Just seda tegid eilsel lõpuaktusel Kuressaare ametikooli autotehnika erialal tunnistuse saanud 15 noort – kinkisid õpetajaist perekond Kivile uue sõiduvahendi.

Tegelikult oli neljarattaline küll üsna eakas, ent värskete omanike rõõm selle üle suur – sai ju Kivide eelmine Saab jaanuari lõpus liiklusõnnetuse tõttu otsa. Mis veel peaks andma tunnistust noorte hoolivusest ja austusest oma õpetajate vastu, kui mitte see ühel meelel tehtud žest?

Aga ühe asja poolest on see rühm veel eriline – nimelt on eile lõputunnistuse saanud neiu esimene naissoo esindaja Kuressaare ametikooli 09autotehnika õpetamise ajaloos.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 280 korda, sh täna 1)