Kalev/Cramoga liitunud Kajupank alustas algkoosseisus

Möödunud nädalal Eesti korvpallimeistri BC Kalev/Cramoga liitunud Indrek Kajupank alustas uues meeskonnas algkoosseisus, kui pühapäeval kaotati ühisliigas Lietuvos Rytasele.

Leedu tippklubile võõrsil 73 : 95 alla jäänud BC Kalev/Cramo koosseisus alustanud ja 18 minutit mänguaega saanud Indrek Kajupank punkte ei visanud ja tema kontosse kogunes sellel kohtumisel neli viga.

Rapla Tycost BC Kalev/Cramosse vahetatud Indrek Kajupank ütles, et tema oma sõnaõigus selles oli piisavalt kaalukas, sest tugevamate vastu saadud mänguminutitega on võimalik ainult võita. “Arvan, et tegin õigesti, sest mingi aeg tuleb ju oma võimeid katsetada ja proovile panna,” lausus korvpallur.

“Treener seletas mulle minu ülesandeid ja miks neil mind vaja on. Üritan olla tasemel ja täita kõik nõudmised, siis tulevad ka mänguminutid. Kindlasti ei oleks ma rahul pingile maandumisega. Tuleb pea selge hoida ja kõik läheb loodetavasti minu jaoks soodsalt. Kokkuvõttes tore positiivne tõuge igal juhul, et suurklubile silma jäin.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 73 korda, sh täna 1)