Kuressaare meeskond sai tõhusa täienduse

Märtsis algavateks jalgpallimeistrivõistlusteks valmistuv FC Kuressaare sai olulist täiendust, kui meeskonnaga liitusid keskkaitsja Joel Indermitte ja poolkaitsja Sander Sinilaid.

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi ütles, et mõlemad noormehed on meeskonnaga koos harjutanud seni vaid kaks nädalat ja järeldusi on seega veel vara teha. “Aga kindlasti tuleb see kogemus, mis neil on, meile kasuks,” märkis ta. “Keskmise poolkaitsjana tegutsev Sinilaid tugevdab korralikult meie keskvälja. Kaitsega on meil senistel kontrollkohtumistel probleeme olnud ja Indermitte on kindlasti tõhus tugevdus.”

Kaks korda Eesti koondises mänginud ja mullu FC Viljandit esindanud Joel Indermitte tahab FC Kuressaaret aidata, meistriliigas mängida ja veelgi areneda.

“Esimesed trennid on möödunud väga töökas õhkkonnas, kõik annavad endast parima,” kiitis keskkaitsja uusi meeskonnakaaslasi. “Enamik poisse on mulle varasemast juba tuttavad ja seepärast pole mul kohanemisraskusi olnud.”
Eesti U21-koondist 11 korda esindanud Sander Sinilaid mängis eelmisel aastal samuti FC Viljandis.

“Muljed uuest klubist on seni olnud väga head, suhtumine on igati professionaalne ja kõik töötavad täiega,” oli Sinilaid rahul.

Lisaks nimetatud mängijatele treenivad meeskonnaga praegu Raiko Karpov ja Juri Gavrilov FC Flora duublist, Indrek Ilves Viljandi JK Tulevikust, Pärnu JK Vapruse kasvandik Andro Aavik ja Ott Reinike Raasiku FC Joker 1993-st. Juba varem on meeskonnaga liitunud Edgars Butlers Tallinna JK Legionist.

Sergei Zamogilnõi sõnul on meeskond nüüd üldjoontes komplekteeritud. “Meil on praegu ühesugusel tasemel mängijaid piisavalt,” on ta koosseisuga rahul. “Kui leiaks mõne tähe, kes kogu aeg väravaid lööks, siis tema võtaks, kuid meie mängijate tasemega mängumehi pole rohkem mõtet kaasata.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 54 korda, sh täna 1)