Jazz del Mar toob lavale noormuusikud

Homme õhtul Kuressaare kultuurikeskuses toimuv Jazz del Mar’i kontsert on sedakorda sõbrapäeva nägu. Lavale astub sõbralikult kaks noormuusikute gruppi. Üks mandrilt, teine Kuressaarest.

Kuressaare Kultuurivara juhataja Villu Veski sõnul on jazzisõprade ette tulemas Joel Remmel Trio ning Saaremaa poiste kooslus TheWerg. “Sander Sepa ja Indrek Viiresega on liitunud kaks iseõppinut, vennad Lauri ja Jüri Põld, luues kooskõla loomingulise lihtsuse ja akadeemilise käsitluse vahel,” kirjeldas Veski. See on bänd, mille loomingut iseloomustavad vastandid ning muusika sündimine esinemishetkel.

Joel Remmel Trio koosseisus astub lavale Eesti ühe parema jazzkontrabassimängija Taavo Remmeli kaks poega. “Remmelid on selline jazziperekond, kus tegeletaksegi ainult muusikaga, ilma turunduse, reklaami ja muu taoliseta – nad lihtsalt on andekad muusikud,” kiitis Veski. Lisaks Remmelitele kuulub gruppi Aleksandra Kremenetski.
Joel Remmeli sõnul mängib trio omaloomingut, mis liigitub kaasaegse jazzi valdkonda.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 70 korda, sh täna 1)