Orissaare klaveriõpilased olid konkursil tublid

Orissaare klaveriõpilased olid konkursil tublid12. veebruaril toimus Pärnu muusikakoolis üleriigilise konkursi “Parim noor instrumentalist 2012” Pärnu regiooni pianistide eelvoor. Orissaare muusikakooli esindas konkursil õpetaja Kairit Leviti klaveriklassi kaks õpilast – Ann Kärner (paremal) ja Lisell Reinmets (vasakul).

Konkurents oli tihe ja tüdrukud seekord finaali ei pääsenud, kuid žürii tõstis siiski mõlema tüdruku esinemist esile, nii kirjutab Orissaare muusikakooli kodulehel kooli direktor Martti Nõu, kelle sõnul oli juba konkursil osalemine iseenesest suur otsus ja selleks valmistumine suur töö. “Kui see saab ka žürii poolt esile toodud, siis on järelikult õiget tööd tehtud,” hindab ta.

Ann Kärner sai oma kava eest diplomi ja Lisell Reinmets kiituskirja pala hea esituse eest.

Ann ja Lisell võistlesid mõlemad II vanuserühmas, mis oli žürii sõnul sel korral kõige tugevam rühm, samuti kõige osavõtjaterohkem. II vanuserühmas konkureeris 14 mängijat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 324 korda, sh täna 1)