Kuhu minna

LAUPÄEV, 23. veebruar

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Metsküla seltsimajas Eesti Vabariigi 95. aastapäeva tähistamine ja seltsimaja renoveeritud osa avamine. Kavas: kl 15-st on seltsimaja renoveeritud osa külalistele avatud. Kl 17 kontsert “Üksteist peab hoidma…” valla taidlejatelt. Leisi vallavanema ja Metsküla külavanema vastuvõtt. Leisi valla aasta teo väljakuulutamine. Tantsuks mängivad Taniel Vares ja Üks Kange. Töötab baar.

Valjala rahvamajas kl 19 EV aastapäevale pühendatud kontsert ja sellele järgnev pidulik õhtu koos ans Helios.
Laimjala rahvamaja juures EV 95. sünnipäeva tähistamine. Kl 7.35 lipu heiskamine ja laulmine. Hääle annab kätte naisans Vallatud Kurvid juh Ilvi Pihli. Peokõne peab vallavanem. Seejärel suundutakse hommikukohvile ja -koogile. Vaadatakse filmi “Karikakramäng II”.

TANTS
Divas “SiniMustValge: Eesti sünnipäev!”

Kodulinna lokaalis DJ Urmas Rämmal.

Kapteni kõrtsis ans TV 5.

Mönusas Villemis ansambel ExPert.

Rüütli spaa restoranis Nautica kl 20 tantsuõhtu. Tantsuks mängib Tarvo Raja.

Club Privilege’is EV sünnipäevapidu.

SPORT
Tagavere karjääris kl 10–15 Saarekoll 2013. Pakutakse sooja sööki ja jooki. Lõpetamine ja autasustamine pühapäeval kl 10 Leisis Sassimaja juures.

Konati järvel Mustjalas Mustjala jäärajakarikasõidu Libe Konati 2. etapp.

Orissaare spordihoones kl 18 rekordilöömise õhtu: kaugus- ja kolmikhüpe. Kõik hüpped on pühendatud kergejõustikuklubi Saare 20. sünnipäevale. Enne finaale pealtpanekute võistlus.

Kuressaare spordikeskuses kl 12.30 Saaremaa meistrivõistlused meeste võrkpallis: Silveston vs. Javicar.

PÜHAPÄEV, 24. veebruar

KINO
Divas kl 17 “Jack Reacher”. Pilet 4 €.

KONTSERT
Kuressaare kultuurikeskuses kl 14 Kuressaare gümnaasiumi huvikooli Inspira kooride kontsert, mis pühendatud EV 95. sünnipäevale. Kuulda saab “igas mõõdus” laululapsi: esinevad mudilaskoor Ave-sol-bemoll, tütarlastekoor Vocaliisa, Saaremaa poistekoor, neidudekoor Neidis ja segakoor Ave. Pidulikkust lisab Kuressaare muusikakooli sümfoniettorkester Matis Männa juhatusel.

ÜRITUS
Kuressaares Eesti Vabariigi 95. aastapäeva tähistamine. Kell 13 mõttehetk Vabadussõjas langenute ausamba juures. Sellele eelnevad jumalateenistused EAÕK Kuressaare Püha Nikolai kirikus, EELK Kuressaare Laurentiuse kirikus ja Siioni kirikus. Mootorsõidukitele on tänavad kell 12.30–14 suletud järgmiselt: Lossi tänav keskväljaku ristmikust Raua tänava ristmikuni ja Lasteaia tänav keskväljaku ristmikust Anton Lutsu tänava ristmikuni.

Salme rahvamajas kl 12 Eesti Vabariik 95 – kontsertaktus.

SPORT
Tornimäel Pöide, Orissaare ja Valjala valla ühisprojekti “Liikumine toob tervise” suusapäev “Liigu rohkem – oled tervem”. Kl 10.30–11.30 suusaõpe ja suuskade hooldamine. Kl 12 antakse start suusasõitudele (24 km ja 12 km). Registreerimine algab kl 10. Pärast starti on rada avatud matkajatele. Bussigraafik: kl 9 Sakla; kl 9.15 Valjala; kl 9.30 Tagavere; kl 9.40 Saikla; kl 9.50 Orissaare, kl 10.05 Pöide; kl 10.10 Tornimäe; kl 10.20 Kõrkvere.

Kuressaare spordikeskuses kl 11 Saaremaa meistrivõistlused meeste võrkpallis: Silveston vs. Spordikool.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 187 korda, sh täna 1)