Lühidalt spordist

Amor Luup tuli üliõpilaste meistriks

17. veebruaril Eesti maaülikooli spordihoones 13 võistkonna osavõtul peetud üliõpilaste 2013. aasta meistrivõistlustel saalijalgpallis saavutas esikoha Tallinna tehnikakõrgkooli meeskond, milles mängis ka saar-lane Amor Luup FC Kuressaarest.
Elari Valmas jätkab FC Kuressaares

Soome tugevuselt kolmanda liiga klubis Ekenäs IF testimisel käinud Elari Valmas eelistab jääda aastaks veel FC Kuressaare koosseisu, kuna näeb meeskonnal potentsiaali korralikeks tulemusteks.
SWE-7 kaotas Tamsalule

Eesti meeste korvpallimeistrivõistlustel kaotas Kuressaare SWE-7 reedel võõrsil Tamsalu Los Torosele 76 : 95. Mario Polusk ja Taavi Tõnus viskasid parematena 18 punkti. Turniiritabelis on saarlased kuuendal kohal.
Volle meistrivõistlustel kaks mängu

Saaremaa võrkpallimeistrivõistlustel võitis Silveston Siimu Autot 3 : 1 ja Spordikool omakorda Silvestoni 3 : 1.
Karmo Salong tegi Hiiumaal kiiret sõitu

23. veebruaril sõideti Hiiumaal Eesti autospordi liidu karikavõistluste, Moskvich-liiga karikavõistluste ja SU-klassi karikasarja arvestusse kuuluvat rahvarallit “Hiiu talv 2013”, vahendab rally.ee. Klassivõiduga kuni 18-aastaste noorte arvestuses lõpetas Hiiumaa rahvarallil koos Martti Rettauga võistelnud Karmo Salong. Nissan Sunnyl sõitnud saarlane oli üldises pingereas kaheksas ja kaherattaveoliste autode üldises pingereas esimene.
Jääpurjetajad võistlesid Leedus

20.–23. veebruarini toimusid Leedus Nidas DN-klassi juunioride maailma- ja Euroopa meistrivõistlused ning Ice-Optimisti klassi maailma- ja Euroopa meistrivõistlused.
SMS-i jääpurjetajatest osalesid klassis DN Kevin Grass (11.) ja Rene Riim (27.) ning Ice-Optimistil Joosep Laus (25.).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 87 korda, sh täna 1)