Saarlannast kergejõustikumänedžer: Pistoriuse ümber toimuv on tõeline šokk

Maailmas viimastel päevadel paljuräägitud kohtuprotsess Lõuna-Aafrika spordikuulsuse Oscar Pistoriuse üle, keda süüdistatakse oma naise mõrvamises, tekitab imestust ka tema heas tuttavas Kadri Kallases.

Kergejõustikumänedžeri Kadri Kallase sõnul on juhtunu kurb ja jahmatav. Madis Kallase õde Kadri ütles, et veel paar nädalat tagasi Pistoriusega internetis suheldes ei oleks ta osanud sündmuste sellist käiku isegi mitte unes näha.

“Pistorius on alati olnud väga abivalmis ning kõigist oma sõpradest ja lähedastest väga hooliv, seetõttu on selline juhtum kõigile äärmiselt šokeeriv,” rääkis Lõuna-Aafrika kuulsa sportlasega võistlustel tihti suhelnud Kallas.

Samas tunnistas ta, et Pistorius on talle ka korduvalt rääkinud, et tunneb oma turvalisuse pärast Lõuna-Aafrikas suurt muret. See riik on laagripaigana populaarne ka Eesti kergejõustiklaste seas.

Kadri Kallas ütles, et loodetavasti selgitab tõe uurimine, kuid oma jälje kergejõustikumaailmale on see sündmus juba jätnud. “See näitab ilmekalt, milline positsioon on Pistoriusel kergejõustikumaailmas,” arvas Kallas.

Oscar Pistorius on mitmekordne paraolümpiamängude võitja. Sünnidefekti tõttu amputeeriti Oscar Pistoriuse jalad altpoolt põlvi, kui ta oli 11-kuune. Jooksmisel kasutab ta süsinikkiust valmistatud vetruvaid proteese. Ta oli esimene parasportlane, kes võistles olümpiamängudel ilma puudeta inimestega.

Oscar Pistoriust süüdistatakse oma naise mõrvas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 102 korda, sh täna 1)