Lümanda valla fotokonkurss ootab osalejaid

MTÜ Lümanda Kultuurielu ja Lümanda vald on välja kuulutanud fotokonkursi, mille eesmärk on märgata, tutvustada ja jäädvustada Lümanda valda siinse looduse ja inimeste, nende kooseksisteerimise ja toimetuste kaudu.

Pilte hinnatakse kolmes kategoorias. Võib pildistada loodust, ehitisi ja inimesi, kultuuriüritusi ja külapidusid, omaettehetki ja igapäevaelu. Konkursi üks märksõnu on “armastus” – oma elu, töö, kodukandi vastu, oma kodu ehitamine. Kolmas kategooria on ettevõtlus Lümanda vallas, alates lubjapõletusest ja tõrvakeetmisest ning lõpetades põllumajanduse ja turismiteenustega. Pildistada võib kõikjal üle maailma, ainus tingimus on, et fotol kujutatul oleks Lümanda vallaga äratuntav või lahtiseletatav seos.

Fotokonkursist võivad osa võtta kõik soovijad peale žürii liikmete, seos Lümanda vallaga ei ole kohustuslik. Üks autor võib esitada kuni 10 tööd. Igas kategoorias antakse auhind esimesele kolmele kohale tulnud fotode autoritele. Lisaks pälvib eriauhinna kõige vaimukama allkirjaga foto. Auhinnafondis on 250 eurot.

Konkursile oodatakse fotosid, mis on tehtud pärast 1. juunit 2012 ja konkurss kestab 1. juulini.

Auhinnad antakse pidulikult üle 17. augustil valla 20. juubelil. 25 paremast tööst pannakse kokku näitus, mis avatakse samal õhtul toimuval rahvapeol.

Konkursi tingimustega on võimalik tutvuda Lümanda valla kodulehel www.lymanda.ee. Info telefonil 52 92 166 (Ulvi Põld) või ulvi.pold@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 230 korda, sh täna 1)