Jaana Palu lahkub Vanatoalt (8)

Täpselt aasta Muhus Vanatoa turismitalus perenaise ja juhatajana ametis olnud Jaana Palu suundub tööle Tallinki laevale kauplusemüüjaks.

“Tahan, et mul oleks enda jaoks aega,” põhjendas ka Muhu volikogu juhtiv Palu , lisades, et tema töögraafik on siis kaks nädalat tööl ja kaks kodus. Viimane tööpäev Vanatoal on Palul reedel, uues kohas alustab ta 11. juunil.

Küsimusele, milline mälestus jääb talle turismitalus oldud ajast, vastas Jaana Palu, et see on suurepärane. “Vanatoa on väga kihvt koht oma tohutute võimalustega,” märkis ta, lisades, et mida kõike seal teha annaks.

Palu sõnul on õnnelikud inimesed need, kes teavad kohe, mida nad teha tahavad. Tema esimene töökoht oli ajaloo ja inglise keele õpetaja ning klassivälise töö organisaator Vigala koolis. Siis ta leidis, et kolme naist (Jaanal on kaks tütart – toim) õpetajapalgaga ülal ei pea. 1994. aastal sattus ta müügitööle ja on seda teinud siiani. “Mulle meeldib müügitöö väga ja ma tahan olla müüja,” kinnitas ta.

Uut juhatajat Vanatoale praegu ei palgata, ülesanded jagatakse töötajate vahel ära.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 358 korda, sh täna 1)