Judolapsed lõpetasid spordikoolis esimese aasta (FOTOD) (2)

Reedel said Saaremaa spordikooli õpilased kätte uued vööd ehk tunnistused sellest, et jõutud on uuele tasemele.

Vööde kättesaamise järel jäid fotole esireas vasakult: Timo Loho, Kaur Vesberg, Georg Paomees, sensei Marko Kesküla, Raul Kilumets, Daniel Piht, Gert Paaskivi. Tagareas vasakult: Martin Vesberg, Lauri Tõnn, Sebastian Mets, Markkus Tamm, Kirke Medri, Artur Medri, Sten Markus Sepp

Saaremaa spordikoolis esimest aastat õpetatud judos käis sensei Marko Kesküla sõnul hinnanguliselt 30 last. Lisaks andis Kesküla ka 40 lapsele judo sissejuhatavaid tunde mitmes Kuressaare lasteaias. Spordikooli lastega esineti edukalt mandril toimunud võistlustel ja järgmisel aastal on lapsed treeneri sõnul valmis osalema ka Eesti MV etappidel.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 052 korda, sh täna 1)