Muhus sündis valge känguru

Foto Sander Ilvest

Eile näitas Muhu jaanalinnufarm Saarte Häälele oma uut imelooma – kängurutel Albertil ja Almal sündis valge beebi.

Seni veel nimeta loomake on ema kõhul olevas taskus kosunud juba kuus kuud. Valge pea ilmus kukrust välja umbes kaks nädalat tagasi. Jaanalinnufarmi perenaise Helena Eriku sõnul jääb pisike känguru veel kaheks kuuks ema hoole alla. Kuigi ta sööb juba ka rohtu, jääb põhitoiduks ikkagi piim.

Valget värvi kasuka päris loomalaps isalt, kes on samuti albiino. Ema Alma on aga tavaline hall känguru. Kängurupere juurdekasvust oli eile näha vaid valge ninaots. Känguruvanemad Alma ja Albert ei lase beebi ligi isegi farmi perenaist Helena Erikut.

Lisaks kängurutele võis farmis näha jaanalinde, sebrasid, emusid ja ponisid. Alpakad olid aga kuumuse eest varju pugenud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 075 korda, sh täna 1)