Päevakeskuse juhataja selgub vestlusvooru põhjal (7)

Kuressaare päevakeskuse juhatajaks pürginuist osaleb vestlusvoorus kolm kandidaati.

“Kandidaate päevakeskuse juhataja kohale oli algul 19, ent kahjuks olid paljudel neist dokumendid puudulikult vormistatud, seega ei saanud me nende inimestega arvestada,” tõdes SA Kuressaare Hoolekanne nõukogu esimees Argo Kirss.

Kirsi hinnangul on kõik kolm tänases vestlusvoorus osalevat kandidaati sotsiaalvaldkonnas kogenud inimesed. Keskuse praeguse juhataja Tiia Tammsaluga, kes samuti konkursil kandideeris, kehtib leping septembrini.

Päevakeskuse juhataja ülesanne on sihtasutuse töö korraldamine ning vastutamine selle ladusa ja tõrgeteta toimimise eest. Muu hulgas tuleb tegeleda ka töötajate arendamise ning motiveeriva ja toetava õhkkonna loomisega hallatavates hoonetes ning teenuste arendamisega koostöös Kuressaare linnavalitsuse sotsiaalosakonnaga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 105 korda, sh täna 1)