Kaitseliit püstitab sidemasti suve jooksul

Aasta alguses meedias hulgaliselt kõlapinda kogunud Kaitseliidu sidemasti püstitamise küsimus on viimaks lahenduse leidnud ja Kuressaare linnavalitsus on väljastanud masti jaoks ehitusloa.

“Linnaarhitekt Hannes Koppel kinnitas, et luba on antud püstitada mast Kaitseliidu sisehoovi staadionipoolsesse külge,” ütles Saar-te Häälele linnavalitsuse pressiesindaja Liise Kallas.

Kaitseliidu Saaremaa maleva pealiku kolonelleitnant Kristjan Moora sõnul võimaldab Kuressaare linnavalitsuse väljastatud ehitusluba neil tellida ja paigaldada projektile vastava standardse antennimasti. Sidemasti kõrgus on 36 meetrit ja koos masti tippu kinnitatava antenniga on see kuni 39 meetrit kõrge. Mast paigaldatakse Kuressaares Väljaku tänaval asuva staabihoone otsaseina juurde varjulisse kohta.

“Tsingitud terasest mast vastab ehitusnõuetele, on saleda konstruktsiooniga ja jääb taeva taustal suhteliselt märkamatuks,” kinnitas kolonelleitnant Moora. Sidemast püstitatakse tema sõnul suve jooksul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 229 korda, sh täna 1)