Orissaares hakatakse Kaire Nurjale toetust avaldama (15)

Tuleval neljapäeval toimub Orissaares toetusüritus, millega avaldatakse poolehoidu Orissaare spordihoone juhile Kaire Nurjale.

Ürituse korraldamisega loodetakse, et Nurja muudaks oma otsust Orissaarest ära minna. Lahkumisavalduse on ta Saarte Hääle andmetel juba esitanud ja 1. augustist oleks Nurja töökohustustest prii. Väidetavalt on Kaire Nurjale tehtud ettepanek tulla tööle Tartusse Kalevi spordiklubisse. Toetusürituse eesmärk ei ole mitte kedagi süüdistada või kellelegi näpuga näidata, vaid näidata, kui oluline on Nurja ja tema tehtud töö kohalikele inimestele.

Kaire Nurja, kes viibib täna Rootsis võistlustel, ei teadnud korraldatavast üritusest üleeile midagi ega soovinud ka teemat lehes kommenteerida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 942 korda, sh täna 1)