Pihkva juhid on valmis koostööks saarlastega (4)

Kolmapäeval Saaremaale jõudnud ja eile hommikul Kuressaarest tagasiteed alustanud Venemaa Pihkva oblasti Strugi Krasnõje rajooni juhid jäid visiidiga rahule.

Saare maavanema Kaido Kaasiku sõnul tutvusid pihkvalased Saaremaal nii tööstusettevõtete kui ka puhkamisvõimalustega, kohtusid ettevõtjate, turismitöötajate ja omavalitsusjuhtidega.

“Meie toiduainetööstused, nii liha- kui ka piimatööstus, jätsid neile väga hea mulje, samuti Sandla Puit ja spaad. Nad ööbisid GO spaas ja tegid visiidi Arensburgi spaasse. Võib öelda, et nad olid huvitatud kõigest,” rääkis Kaido Kaasik.

Külalised kohtusid ka Kuressaare linnaarsti Juri Zabellevitšiga, kelle õlul on taidlusteatrite festivali “Vananaiste suvi” korraldamine. “Tundsin huvi, kas sealsed harrastusteatri näitlejad oleksid nõus meie festivalil osalema. Nad lubasid asja uurida. Loodetavasti saame ühe teatritrupi sealt juurde. Tore, kui koos teatritegijatega saaks meile külla sõita ka üks ajakirjanik. Meil on plaanis neile Saaremaal ekskursioon korraldada. See tuleb mõlemale poolele kasuks,” märkis Juri Zabellevitš.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 418 korda, sh täna 1)