Juhtkiri: Komejant või mõnitus (23)

Fotol Anton Teras

Kuidas nimetada SA Kuressaare Hoolekanne nõukogu liikme Anton Terase käitumist? Näis ta ju algusest peale teadvat, et nõukogu liikmete volitused on lõppenud, kuid sellest hoolimata valis koos teistega linna sotsiaalasutustele uut juhti. Miks rääkis Teras oma “avastusest” alles siis, kui valituks ei osutunud talle meelepärane kandidaat? Arvata on, et Anton Teras polekski oma avastuse – nõukogu otsuse õigustühisusega – lagedale tulnud, kui Tiia Tammsalu saanuks päevakeskuse juhina jätkata.

Terase korraldatud komejant ei ole aga kindlasti šokk mitte ainult nõukogu esimehele Argo Kirsile, vaid kindlasti ka Piret Sarjasele, kes ilmselt peab nüüd kandideerimise kadalipu uuesti läbima. Kui ta ikka soovib veel seda kohta.

Kui aga Reformierakond tahab kangesti Tiia Tammsalu jätkamist, ei jää tal ilmselt muud üle, kui suurendada nõukogu viielt liikmelt seitsmele, mida põhikiri lubab, ja määrata sinna endale sobivad inimesed.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 478 korda, sh täna 1)