Vandaalid murdsid ringristmikul noori õunapuid

Maanteeameti töötajad on nördinud, sest kellegi kuri käsi on Kuressaare ringteel Kihelkonna ringristmikul murdnud maha mitme iluõunapuu ladvad.

Maanteeameti juhtivspetsialisti Toomas Magusa sõnul istutati 2009. aastal ringtee haljastuse käigus Kihelkonna ringristmikule 31 iluõunapuud “Liset”, millest neljal on nüüd ladvad julmalt maha murtud.

“Meie arvates ei ole tegu juhusega, vaid kellegi kuritahtliku käitumisega, sest umbes kuu aega tagasi olid ringristmiku keskel oleva tammepuu alumised oksad samuti murtud,” lisas Magus. Siis kahtlustasid nad, et võib-olla on mõni suur loom alumisi oksi närinud, aga pärast õunapuudega juhtunut ei saa enam loomi süüdistada.

“Tegemist on ilmselt kahejalgse loomaga, kellele teiste tehtud töö ja vaev korda ei lähe. Selline loomastunud käitumine väärib igal juhul hukkamõistu,” lausus Toomas Magus. Ta avaldas lootust, et ehk oli sel teol ka pealtnägijaid, kellel palutakse maanteeametiga ühendust võtta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 98 korda, sh täna 1)