Laupäeval jäi Kuressaare vooluta (4)

Laupäeva varahommikul pidid Kuressaare elanikud varuma kannatlikku meelt, kuna linna tabas öösel ulatuslik voolukatkestus.

Elektrilevi OÜ kommunikatsioonispetsialist Kaarel Kutti selgitas, et öösel vastu laupäeva oli Saaremaal äike, mis Kuressaaret elektriga varustavas elektrikaablis rikke esialgsel hinnangul ka põhjustas.

Rikke tõttu jäi kell 1.30 Kuressaares elektrita 1943 majapidamist. Rikke kõrvaldamise käigus tekkis teine rike kell 6.21, mille tõttu jäi 1 tunniks ja 26 minutiks elektrita veel 1117 majapidamist.

Kokku ligi 2500 Kuressaare majapidamise elektrivarustus õnnestus taastada kell 7.47. Seejärel asuti taastama veel 500 elektrita majapidamise elektrivarustust ja viimased Kuressaare majapidamised said elektri tagasi kell 8.49.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 351 korda, sh täna 1)