Siim-Sander Pärn võitis “TV 10 olümpiastardi” üheksavõistluse

VÕIDU POOLE: Siim-Sander Pärn on 1000 m jooksus juhtima jõudnud. Foto: Margus Nurja

Laupäeval Rakveres toimunud “TV 10 olümpiastardi” finaalvõistlustel võitis nooremate poiste 9-võistluse Orissaare gümnaasiumi õpilane Siim-Sander Pärn.

Treener Kaire Nurja ütles, et 12-aastasest poisist on keeruline rääkida kui sportlasest või mõnest tipptegijast. “Aga salamisi ma sellist tulemust ikka lootsin, sest tal on head eeldused ja väga hea tahtmine,” lausus Nurja. “Teistele noortele tahaks ka öelda, et kui tõsiselt soovid, siis on võimalik palju saavutada, ja just tahtejõud on see, mida me oleme püüdnud lastele õpetada. Siim-Sander läks iga ala tegema suure tahtmisega ja kindla plaaniga võistlus võita.”

6021 punktiga esikoha saanud Siim-Sander Pärn võitis üksikaladest 1000 m jooksu 3.19,20-ga, kuulitõuke 9.84-ga, teivashüppe 2.85-ga, kettaheite 31.54-ga, kõrgushüppe 1.54-ga. Palliviskes oli Pärn 47.88-ga kolmas.

Kaire Nurja oli kõige rohkem rahul teivashüppega, millega tema õpilane tõusis oma vanusegrupis läbi aegade absoluutsesse esikümnesse.

“Tal on perspektiiv ja eeldused olemas,” sõnas treener. “Aga ta on alles laps, talle peab kõik olema lõbus ja fun. Treeningud peavad pakkuma talle naudingut, küll siis hakkavad ka tulemused tulema.”

Vanemate tüdrukute 600 m jooksu võitis Kaili Nurk Leisi keskkoolist ajaga 1.43,25. Nooremate tüdrukute kuuevõistluses oli Marilis Remmel Saaremaa ühisgümnaasiumist 2188 punktiga teine. Nooremate tüdrukute kõrgushüppes sai Marilis Remmel 1.42-ga teise koha. Vanemate tüdrukute kõrgushüppes oli Kaili Nurk 1.62-ga kolmas.

Koolide esimese grupi arvestuses oli Saaremaa ühisgümnaasium 10 824 punktiga 20. Teises grupis võitis Koeru KK 36 745 punktiga, Orissaare gümnaasium sai 2. koha 36 056 punktiga ja kolmas oli Ääsmäe PK 35 312 punktiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 635 korda, sh täna 1)